2015. július 23.

London

Mióta Angliában, és Londonban jártunk Ábel anglomán lett (velem együtt), mindent szeret, ami kicsit is rá emlékezteti, ezért nem volt vitás, hogy ezt a szalvétát választotta, amikor kitaláltuk, hogy új perselyre van szüksége. Lehet gyűjtögetni a következő útra... :D 
Nem vagyok perfekt a szalvétatechnikában, de azért kisebb darabok összejönnek. A legnagyobb bajom nem is a szalvétával, hanem az igazi, angol postaláda-piros kikeverésével volt, nem is egyezik a zászló és a doboz oldala. Az eredeti festékem kicsit pinkes beütésű, feketével viszont inkább bordóba hajlik.
Ábel pasi, a részletek felett elsiklik a figyelme (én meg ne legyek már maximalista), így minden oké... :D 3 megjegyzés:

 1. Tök jó!!!!! Hány éves a nagyfiú már?
  Lehet ilyen perselyt kapni,vagy ti vágtátok rá a nyílást? Én egy kis dobozkába gyűjtögetek,ami elfogy a hónap végén.:( :)

  VálaszTörlés
 2. Próbáltam ezt a gyűjtögetést, de nem mentem vele sokra, rájártam folyton :D
  Menő doboz! :)

  VálaszTörlés
 3. Szia Barbi!

  Régőta nézegetem a munkáídat és ötleteket is merítettem belőlük. Köszönöm a sok keresztszemes mintát amit feltettél. A munkáidban az igényesség, kreativitás és az ötletesség tetszik nagyon. A nyeremények is nagyon csábítóak,, igényesek, ízlésesek. További jó munkát, őtleteket kívánok.

  Bea

  VálaszTörlés